Bettina

Bettina Gubi

Jeg fortæller historier på lærred – fanget i lys og farver med mulighed for fortolkning. Tit bliver jeg revet med af nye teknikker, af mennesker jeg møder på min vej gennem livet og ikke mindst følelser og stemninger. Jeg har malet i en menneskealder, haft inspirerende mentorer og undervisere gennem tiden, som alle har vist mig vejen videre. For sådan er kunst – i konstant udvikling og den røde tråd, som alle kunstnere går efter – synes i mit tilfælde konstant at skifte farve.

Lotte

Lotte Ostenfeldt

Jeg er uddannet sygeplejerske og har malet i perioder af mit liv. Jeg har deltaget i en del malerkurser gennem årene. Jeg elsker naturen, den giver mig glæde og ro på samme måde som når jeg maler.Som udgangspunkt er det også naturen som giver mig inspiration til mine malerier.

55

 

Unika kunst

Alle malere som starter med et hvidt rent lærred drømmer om at komme i flow i processen. Flow er en meditativ tilstand, hvor tid, sted og virkelighed forsvinder og man opsluges i et lukket univers, hvor en usynlig hånd fører penslen og underbevisheden træder i karakter – Japanerne mener, at flow er hemmeligheden bag et langt og lykkeligt liv.

Billeder fra HeLoBe er unika kunst til dig der ønsker noget ingen andre har. Hvert billede har sin unikke historie, som er påbegyndt i processen, men det er dig, som bygger videre på historien.

 Vi har malet,sparet og udstillet hver for sig og sammen i snart 5 år på gallerier, hospitaler, kommuner, private virksomheder mm. Vi maler akrylbilleder men med vidt forskellige udgangspunkter, farver og stilarter. Gennem tider kommer nye teknikker til samt inspiration fra nær og fjern for kunsten står aldrig stille – den vokser med opgaven og tider og er i konstant udvikling. Men kunst er og bliver en individuel betragtning, så hvis du ønsker at købe et billede er du altid velkommen til at låne det med hjem, for at se om det passer ind.

Er du på Facebook eller Instagram, så følg med i vores univers og klik nedenfor. Vi udstiller selvfølgelig gerne og kontaktes på følgende link.

Tak fordi du tog dig tid til at besøge vores side.

De bedste hilsner
Lotte og Bettina