Lotte Ostenfeldt

Lotte Ostenfeldt

Jeg er uddannet sygeplejeske. Jeg har malet i perioder af mit liv og det giver mig en vældig glæde. Jeg maler de ting, jeg ser i min hverdag, mens jeg…

Læs videre
Bettina Gubi

Bettina Gubi

Dagdrømmefangermalerier... Drømme er en udefinerbar substans - nogle kalder dem sjælens øje - andre mener de forarbejder oplevelserne i vores hverdag. For mig er de farver, dufte, stemninger bundet sammen…

Læs videre

Der var engang 3 piger

Der var engang 3 piger, eller skal man kalde dem damer, som det vel behør sig, når man er på vej midt gennem livet. Alle var de tiltrukket af den balsam på sjælen, som de fik af at male. De mødtes tilfældigt i foråret 2014, selvom de allerede kendte hinanden i periferien, for det gør man jo, når man bor i Danmarks navle – i en by som denne, langt ude på landet. Alle savnede de sparing, viden og et enkelt spark nu og da og de dannede derfor foreningen Art by HELOBE.

Vi besluttede hurtigt, at vi nu var nået til et tidspunkt i vores liv, hvor vi havde mod og vilje til at vise, hvem vi egentlig er og hvad der gemmer sig bag vores penselstrøg og vi har udstillet lige siden.

Vi maler alle 3 Akrylbilleder men med vidt forskellige udgangspunkter, farver og stilarter. Men fælles for os alle er, at vi maler, fordi vi kan lide det og slet ikke kan lade være !

Kunst er og bliver en individuel betragtning, så hvis du ønsker at købe et billede er du altid velkommen til at låne det med hjem, for at se om det passer ind. Vi udstiller selvfølgelig gerne – så kunne det være af interesse – kan vi kontaktes på nedenstående mail eller telefonnummer.

Tak fordi du tog dig tid til at besøge vores side.

De bedste hilsner
Heidi, Lotte, Bettina